7 Redenen Voor Zomerbar Zottegem

7 Redenen Waarom Jij Zomerbar Zottegem Zou Moeten Bezoeken Deze Zomer

 

Wat Zomerbar Zottegem nu zo speciaal maakt ? Alles wat we doen, alles wat we maken, is met slechts één doel in het achterhoofd: een unieke ervaring creëren voor élke bezoeker! De rustige omgeving, heerlijke dranken en hapjes… We staan garant voor een beleving die alle zintuigen prikkelt en tot de verbeelding spreekt.

Misschien heb je in 2017 of 2018 al kennisgemaakt met ons unieke concept, of misschien kom je dit jaar als nieuwe bezoeker naar het event… Vanaf zaterdag 15 juni zullen wij deze zomer iedere week op zaterdag van 16u30 en zondag van 14u00 geopend zijn tot 22 uur. Graag delen we alvast 7 goede redenen waarom Zomerbar Zottegem met stip in jouw agenda moet staan dit komende seizoen!

1. De Ongedwongen Sfeer

Waar kan je vandaag de dag nog op je dooie gemak en in alle rust een drankje en een hapje nuttigen zonder gestoord te worden door opdringerige obers of het lawaaierige verkeer op straat? Dat kan tijdens Zomerbar Zottegem! Zodra je het poortje van de Pastorij in Elene binnenstapt, word je omgeven door mooie rustgevende natuur, gezellige zitplekjes en een uiterst ontspannen sfeer.

 zomerbar zottegem

2. De Ideale ‘Hangplek’

Het is niet alleen de omgeving die Zomerbar Zottegem tot de ultieme locatie maakt om echt van je vrije dag te genieten. Ook de uitermate relaxte zitplaatsen maken het tot een dag waar je alle door-de-weekse verwikkelingen zal laten varen! Aangekleed met heerlijke hangmatten, zalige zitzakken en stijlvolle strandstoelen bezorgt deze tuin je een uitermate zomers vakantiegevoel! ‘s Avonds nog een gezellig kampvuurtje erbij, een leuk stukje muziek en een uitgebreide cocktailbar, je zal wensen dat deze ervaring niet voorbij gaat.

Tip: Zelf op zoek naar strandstoelen, zitzakken of hangmatten voor een evenement? Klik hier!

3. Verborgen Schat Onder De Kerktoren

Van buitenaf gezien heeft niemand een idee van de verrassing die achter de muren verborgen ligt. Verras jezelf wanneer je de uitgestrekte tuin binnenloopt, op zoek naar jouw perfecte plekje. Geniet vanuit een zitzak in de zon op het grasveld met je vrienden, of hang heerlijk in een hangmat in de schaduw van een boom. Neem gerust een goed boek (of goed gezelschap ;)) mee en geniet met een hapje en een lekker drankje in hand.

zomerbar zottegem

4. Weer of Geen Weer

Ook bij slecht weer is Zomerbar Zottegem nog steeds de place to be.
Uitgerust met een grote stretchtent heeft zelfs de ‘Belgische zomer’ geen invloed op onze ongedwongen, gezellige ontmoetingsplaats voor jong en oud. Lekker gezellig dus!

zomerbar zottegem

5. Unieke Cocktails & Lokale Producten

Met de jarenlange horeca-ervaring weet onze barman naast de klassieke cocktails ook de origineelste eigen creaties te mixen, met producten uit eigen tuin, en dat proef je!  Naast een brede keuze aan zowel alcoholvrije- als alcoholische cocktails, gin-tonics en lokale biertjes, serveren we ook lekkere huisgemaakte iced tea en andere frisdranken.

Tip: wil je alvast kans maken op enkele gratis cocktails bij je volgende bezoek? Klik hier! 

cocktails

6. Heerlijke Snacks

Ook hier voor ieder wat wils. Met smakelijke huisgemaakte quiches, nacho’s en tapas hebben wij voor iedereen wat wils.
Ook voor de vegetarische eter wordt gezorgd! Voor de liefhebbers serveren wij ook koffie met een lekker stuk taart.

7. Bewezen kwaliteit

Zomerbar Zottegem vindt dit jaar voor de 3e maal plaats in de prachtige Pastorijtuin te Elene. Reeds enkele duizenden bezoekers genoten van al wat Zomerbar Zottegem te bieden heeft. Via de verschillende social media kanalen mochten we al heel wat positieve reacties en aanbevelingen ontvangen!

 

Redenen genoeg om Zomerbar Zottegem deze zomer met stip in de agenda te plaatsen!

Hou onze FACEBOOK in de gaten voor updates!

 

One thought on “7 Redenen Voor Zomerbar Zottegem

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *